Патешки пържоли на скара

Патешки пържоли на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • патешки пържоли - 500 г
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сос уорчестър - 1.ч.л.
  • балсамов оцет - 1 ч.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • риган - 1/2 ч.л.
  • лук на прах - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки смесваме в съд и поставяме на котлона да ври. Оставяме така за около 6-7 минути, като след това премахваме и оставяме да изстине.

Прибавяме патешките пържоли в марината и оставяме отново за около 4-5 часа.

Включваме скарата да се загрее и поставяме маринованите патешки пържоли.

Печем от едната страна, като от време на време поливаме с марината.

Когато са готови, обръщаме и продължаваме по същия начин до готовност.

Поливането с марината го правим, за да останат пържолите сочни.

Поднасяме с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: