Пилешки дробчета с хляб и яйца

27/03/2018
"Наздраве за вкусните кулинарни импровизации, за ароматните дробчета и добрите приятели "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо662
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме дробчетата, оставяме ги да се отцедят. Нарязваме лука на ивици.

Загряваме в тиган мазнина и слагаме дробчетата, след като побелеят добавяме лука. Задушаваме ги с капак за 7-8 мин, махаме капака и пържим, докато лукът се зачерви.

През това време нарязваме хлебчетата на кубчета. След като дробчетата и лукът са готови, прибавяме хлебните кубчета, червения пипер - на вкус, и разбъркваме хубаво.

Прибавяме и яйцата, предварително разбити и посолени. Бъркаме до готовност на яйцата.

Сервираме поръсено с накълцан магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар