Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Пилешки дробчета, завити в яйца

Пилешки дробчета, завити в яйца

Пилешки дробчета, завити в яйца
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Чудна вкусотия с пилешки дробчета - който не опита, много ще сгреши"

Необходими Продукти

  • яйца - 8 бр.
  • масло - 2 с.л.
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • пилешки дробчета - 300 г
  • лук - 1 глава
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много хубаво пилешките дробчета, после ги нарязваме на ситно.

Запържваме ги в малко масло заедно с лука, които предварително сме нарязали на ситно.

В друг съд слагаме яйцата с прясното мляко, като поставяме и черния пипер и солта и разбиваме добре.

Изсипваме после тази смес към дробчетата и разбъркваме хубаво.

Слагаме тиган на котлона с олио и поставяме импровизирания омлет да се пържи в нагорещената вече мазнина.

Когато видим, че е готов, го прегъваме на две.

Сервираме в чиния - чудна вкусотия с пилешки дробчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: