Лесни Пържени Яйца с Бекон

Албена АсеноваАлбена Асенова
Мастър Шеф
690
763
2164
6
29/03/2018
"Няма нищо трудно в приготвянето на този аламинут, затова грабвайте тигана и да почваме "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 091
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът (готово нарязан на тънки лентички) се изпържва от двете страни в малко мазнина.

След като се зачерви, се изважда и поставя върху върху кухненска хартия.

В същата мазнина се счупват двете яйца и се пържат, докато се забулят.

Когато са готови, се поръсват със сол и черен пипер на вкус.

Поднасят се топли върху изпърженият бекон и поръсени със зелен лук.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар