Печен Свински Бут с Кожичка

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8361
Печен Свински Бут с Кожичка3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
160 мин.
Порции
4
"Хрупкава кожичка и сочно месо - добавете гарнитура от свежи зеленчуци и да не забравите да ни поканите"

Необходими Продукти

  • свински бут - 1 бр. с кожа
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • кашкавал - 200 г
  • чубрица - 2 щипки
  • масло - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяме кожата, като се стараем да се запази целостта.

Отделяме месото и го нарязваме на хапки. Посоляваме го и го овкусяваме с черен пипер. Добавяме чубрицата и маслото.

Настъргваме кашкавала директно към месото.

Объркваме всичко добре и пълним отделената кожа.

Връзваме много добре с дебел конец здраво. Увиваме с алуминиево фолио.

Поставяме в йенска тенджера и затваряме капака.

Печем на 140 градуса около 2 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: