Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Тортили»Тортила със свински бут

Тортила със свински бут

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451102k978
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Тортила със свински бут
Снимка: Lenka
1 / 2
19/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Ако не знаете какво да приготвите за вечеря, ето ви идея - вкусни тортили, за които мъжът ви даже щ изяви самоинициатива!"

Необходими Продукти

  • тортила - 4 бр.
  • свински бут - 250 г
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин - 2 с.л.
  • сос тартар - 4 к.л.
  • картофи - 2 бр.
  • краставици - 1 бр.
  • домати - 3 бр.
  • чили сос
  • заквасена сметана - 4 с.л.
  • фета - 50 г сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете свинския бут и лука в зехтин.

Прибавете сол и черен пипер. Когато лука омекне прехвърлете месото и лука в една купа.

Картофа нарежете, изпържете и посолете.

Тортилите намажете със соса тартар, чили соса и сметаната.

После сложете от месото и картофките, а след това и фетата. Нарежете зеленчуците и сложете и тях в тортилата.

Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут.

Бон Апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: