Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Каши»Селска Каша с Гъби и Прясно Мляко

Селска Каша с Гъби и Прясно Мляко

Селска Каша с Гъби и Прясно Мляко
Снимка: Кристиан Александров
1 / 2
04/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Страхотно ястие с най-прости продукти, които се намират във всяка една кухня"

Необходими Продукти

  • гъби - 400 г
  • масло - 1 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • прясно мляко - 2 ч.ч.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • чубрица - 1/3 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме гъбите и ги запържваме в маслото до омекване.

При непрекъснато бъркане добавяме брашното.

Наливаме млякото, добавяме солта и чубрицата и задушаваме до сгъстяване.

Сервираме кашата топла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: