Агнешки мозък с масло

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
111
445
444
217
2
08/04/2018
"Пропуснали сме в рецептата да запишем колко вино пие този деликатес, но вие ще се справите и без него, нали "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 374
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешкиятмозък в 500 грама вода с нарязан морков, сол и дафинов лист. Нарежете сварения мозък на хапки.

Сложете маслото в тиган, разтопете и вдигнете от котлона.

Полейте нарязаният мозък с разтопеното масло. Поръсете с магданоз и поднесете веднага. Посолете на вкус.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар