Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Агнешки мозък с масло

Агнешки мозък с масло

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
1115004442
Агнешки мозък с масло
Снимка: Нина Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Пропуснали сме в рецептата да запишем колко вино пие този деликатес, но вие ще се справите и без него, нали"

Необходими Продукти

  • агнешки мозък - 150 грама
  • масло - 50 грама
  • магданоз
  • хималайска сол
  • моркови - 1 бр.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешкият мозък в 500 грама вода с нарязан морков, сол и дафинов лист. Нарежете сварения мозък на хапки.

Сложете маслото в тиган, разтопете и вдигнете от котлона.

Полейте нарязаният мозък с разтопеното масло. Поръсете с магданоз и поднесете веднага. Посолете на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: