gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица с тесто от фризера

Пица с тесто от фризера

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
4752k8402k5
Пица с тесто от фризера
Снимка: Яница Николова
1 / 3
11/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
"Казват, че най-вкусната пица я правят в Италия, а ние ви казваме - най-вкусната пица се прави с тесто от фризера"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

От продуктите се замесва меко тесто и се оставя да втаса половин час на топло.

Тестото не се премесва, а се разделя на четири части, разточва се на тънка кора около 20-25 см и се опакова със стреч фолио, нареждат се върху равна повърхност дъска или поднос и се слагат във фризера.

Когато решите да приготвите пица, изваждате от фризера, махате фолиото и слагате в намазнена тава.

Гарнирате по избор и печете веднага в загрята фурна на около 200-220 градуса до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: