Пица с тесто от фризера

11/04/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваГотвач326400262
"Казват, че най-вкусната пица я правят в Италия, а ние ви казваме - най-вкусната пица се прави с тесто от фризера "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо173
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От продуктите се замесва меко тесто и се оставя да втаса половин час на топло.

Тестото не се премесва, а се разделя на четири части, разточва се на тънка кора около 20-25 см и се опакова със стреч фолио, нареждат се върху равна повърхност дъска или поднос и се слагат във фризера.

Когато решите да приготвите пица, изваждате от фризера, махате фолиото и слагате в намазнена тава.

Гарнирате по избор и печете веднага в загрята фурна на около 200-220 градуса до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар