Салата Мадам дьо Помпадур

Станислава ВълковаСтанислава ВълковаПомощник Готвач1451841831
13/04/2018
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо910
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Салатата се подрежда на слоеве:

1 слой - лукът, нарязан на полукръгове и бланширан, майонезата;

2 слой - яйцата, нарязани на парченца, майонеза;

3 слой - сирене, нарязано на кубчета, майонеза ;

4 слой - нарязаните на парченца ябълки.

Подправя се със сол и черен пипер.

Отгоре се намазва внимателно с майонеза и се поръсва с копър и магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар