Типово хлебче със семена в хлебопекарна

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
13/04/2018
"Вкусно и здравословно хлебче с помота на хлебопекарната "
Приготвяне10 мин.
Готвене130 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 125
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества
Хляб в Хлебопекарна

Начин на приготвяне

Сипете първо хладката вода, захарта, солта и олиото. Пресейте брашното и прибавете към водата, най-отгоре поръсете сухата мая.

Пуснете хлебопекарната според вашата програма. Когато замеси и прозвучи сигнал, можете да добавите микса от семена.

След като свърши месенето и започне да запича, поръсете със семената отгоре.

Когато хлебчето е изпечено и програмата свърши, го извадете и покрийте с кърпа.

Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия
4.22 лв.
Виж ››

За хляба и тестените изделия ви трябва специален нож, препоръчваме ви този цветен кухненски нож, който ще улесни живота ви.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар