Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Панирани кашкавалчета

Панирани кашкавалчета

ИвелинаИвелина
Новак
13122372
Панирани кашкавалчета2 / 5
14/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Само напомняме, знаем, че всички знаете рецептата"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 гр.
  • яйца - 2 бр.
  • галета
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се реже на парченца.

Разбийте яйцата.

Потопете всяко парченце в яйцето в галетата и пак в яйцето и изпържете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Бети
Бети
И нещо много важно!Преди да започнете панирането сложете нарязания на парченца кашкавал за половин час във фризер или камера,за да не се разтече по време на пърженето.
26.12.2013 11:54
съвет
съвет
можете да си изсушите филии хляб - става сухар, после да ги натрошите на фини трохички - тук вече е въпрос на вкус колко да са големи, може да им сложите сол или подправка
31.05.2013 20:24
Ивелина
Ивелина
галета ами принципно тя е нещо като натрошен сухар който се използва за паниране можете да го намерите в почти всички магазини
26.12.2012 16:07
Anonimcheee :*
Anonimcheee :*
Извинете за неуместният въпрос , но какво е ГАЛЕТА ...!!
23.12.2012 16:46
1