Тази рецепта коментираха

Анонимен
Бети
Бети
И нещо много важно!Преди да започнете панирането сложете нарязания на парченца кашкавал за половин час във фризер или камера,за да не се разтече по време на пърженето.
26.12.2013 11:54
съвет
съвет
можете да си изсушите филии хляб - става сухар, после да ги натрошите на фини трохички - тук вече е въпрос на вкус колко да са големи, може да им сложите сол или подправка
31.05.2013 20:24
Ивелина
Ивелина
галета ами принципно тя е нещо като натрошен сухар който се използва за паниране можете да го намерите в почти всички магазини
26.12.2012 16:07
Anonimcheee :*
Anonimcheee :*
Извинете за неуместният въпрос , но какво е ГАЛЕТА ...!!
23.12.2012 16:46
1