Празнични Коледни Пържоли на Фурна

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
16/04/2018
"Допълнете празничната трапеза със сочни свински вратни пържоли на фурна "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 912
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския врат на пържоли, осолете и леко ги начукайте. Поръсете ги с черен пипер и пикантина.

Нарежете лука и го сложете в тава, като го полеете със олио и малко сол.

Подредете плътно пържолите и сипете около 50 мл вода. Печете до запичане и оставане на мазнина. Почистете гъбите и отстранете пънчетата, поръсете ги с малко сол и във всяка гъбка сложете по парче масло, пънчетата нарежете и сложете в тавата с малко масло.

Печете ги във фурната, като към края сложете парчета кашкавал и поръсете със черен пипер, запечете и сервирайте топли с пържола и гъбки.

Това е една много лесна и вкусна празнична вечеря.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар