Пържоли с Кисело Мляко на Фурна

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
5k
2k
2k
7
20/04/2018
"Опитайте и ще видите, че киселото мляко винаги е било и си остава най-добрата марината да сочни свински пържоли "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
39 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо325 332
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата467
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена39

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте всички подправки с зехтина и хубаво намажете пържолите. Разредете киселото мляко с водата.

Поставете пържолите в подходяща тава за печене и изсипете млякото върху тях, като добре ги объркате, за да се покрият с маринатата.

Оставете месото да се маринова около 2 часа в киселото мляко в хладилник.

При готовност извадете и изпечете, така както са в маринатата, в предварително загрята фурна на 190 градуса между 40-50 минути, в зависимост от дебелината им.

Сервирайте с гарнитура по желание.

Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см-24%
Качество без компромис:
Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см
134.00 лв.
102.00 лв.
Виж ››

Удобна за приготвяне на вкусни гриловани зеленчуци и месо грил тава, която всяко домакинство заслужава. Оребрена, с удобни дръжки.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мирослав
Мирослав
12.03.2020 08:25
Облизахме си пръстите!
1
0
Vannq88
Vannq88
20.04.2018 19:49
Уникални
11
1