Бъркани яйца с бекон

Бъркани яйца с бекон
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Яйцата да са сочни, а беконът - хрупкав, това е задължително според кулинарния закон"

Необходими Продукти

  • свински бекон - 500 г
  • яйца - 4 бр.
  • сирене - 100 г
  • масло - 40 г
  • черен пипер
  • универсална подправка - пикантина
  • соев сос
  • мед
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на тънки ивици и го сложете в купа. Поръсете с пикантина и черен пипер, а соевия сос разбъркайте с меда и намажете бекончетата.

Изпечете ги на оребрен тиган.

В друг тиган сипете маслото и добавете натрошено сирене, леко запържете, след което чукнете яйцата с подправки по ваш вкус и изпържете.

Сервирайте топли с пълнозърнесто хлебче или пухкав хляб от хлебопекарна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: