Рататуй Класик

ИлиянаИлиянаНовак411
23/04/2018
"Големи почитатели сме на класиката - това Моцарт, това Да Винчи, това рататуй "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 737
  • Преглеждания за месеца465
  • Преглеждания за седмицата97
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чесъна на ситно и го запържете в тиган с малко зехтин.

Прибавете доматите, мащерката, щипка захар и щипка сол.

Оставете за 10 мин на котлона.

След като свалите от котлона, прибавете нарязания на ситно магданоз.

Изсипете доматения сос на дъното на кръгла тава.

Измийте и нарежете на шайби тиквичките, чушките и лука.

Нарязаните на кръгчета зеленчуци се редят върху доматения сос на два реда.

Поставя се хартия за печене върху тях.

Пече се на предварително загрята на 200°С фурна около 20 минути.

След това се маха хартията и се пече още 15-20 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар