Крем Карамел за Диабетици

marcheva14marcheva14Мастър Шеф99271059021
26/04/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене100 мин.
Общо110 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 563
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 5 бр.
  • подсладител - 1 с.л. Суитли - Ултра
  • ванилия - 2 бр. , прах
  • КАРАМЕЛ
  • фруктоза - 7 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 7 бр. формички се разпределя фруктозата, по 1 ч.л. във всяка форма. Поставят се на силен котлон, за да се карамелизират. Охлаждат се.

Всички продукти за крема се разбиват с миксер до гладка смес. Разделя се във формите.

Поставят се на водна баня и се пече на 120 градуса за около 100 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар