Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Пържоли»Телешки Пържоли с Гъби и Сос в Мултикукър

Телешки Пържоли с Гъби и Сос в Мултикукър

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k6k7
Телешки Пържоли с Гъби и Сос в Мултикукър
Снимка: Нина Иванова Иванова
4 / 5
04/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"От тук ще ядем само телешко, което е приготвено по този начин, защото е невероятно вкусно"

Необходими Продукти

  • телешки пържоли - 3 бр. (около 500 г), тънки от младо телешко
  • лук - 2 глави
  • гъби - 5 - 6 печурки
  • кашкавал - 100 г
  • масло - 10 гр. краве
  • соев сос
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пържолките на по-малки парчета, ако са големи за съда на мултикукъра. Намажете ги със соев сос и поръсете с черен пипер и сол.

Включете мултикукъра на програма FRY и загрейте маслото. При готовност запържете за по 2-3 мин пържолките от двете страни.

Междувременно почистете гъбите и лука. Нарежете лука на дребно, а гъбите - на полумесеци. Извадете при готовност пържолките и сипете лука и гъбите.

Пържете около 3-4 мин. Върнете телешките пържоли, като ги подредите отдолу, а лука и гъбите отдолу. Поръсете с настърган кашкавал и захлупете с капака.

Настройте мултикукъра на програма ROAST и оставете ястието да се пече около 30 мин.

Телешките Пържоли с Гъби и Сос в Мултикукър са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: