Телешки пържоли Асадо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Телешки пържоли Асадо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4
"Кой може да устои на сочни телешки пържоли, мариновани в сос Чимичури?"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 4 - 6 пържоли
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
  • къри
  • соев сос
  • кафява захар
  • чесън - 1 ч.л. счукан
  • вино - 2 с.л.
  • вода
  • за сос Чимичури
  • магданоз - 3 - 4 стръка
  • риган - сушен
  • чесън
  • сол
  • черен пипер
  • лук
  • червен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете соевия сос, виното и всички подправки.

Полейте начуканите телешки пържоли и ги оставете да се мариноват за 1 час поне.

Загрейте външен грил с дървени въглища и изпечете пържолите до готовност.

Телешките пържоли Асадо може да поднесете със сос Чимичури (Chimichurri), приготвен от смесените нарязан магданоз, сушен риган, чесън, сол, черен пипер, лук и червен пипер със зехтин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
59
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

мариана
мариана
И аз го забърках сега...всичко на око и вместо захар - мед,по-късно ще видим какво ще стане,но няма да е зле :D
14.08.2013 12:17
3
Десислава
Десислава
В момента правя маринатата и се чудя, кави са пропорциите.... За сухите подправки е ясно - на око. Но течните - виното, соевият сос????!
05.06.2013 20:02
11
4