Предястие от черен дроб

28/04/2018
"Вкусно и лесно за приготвяне - предястие, което с лекота ще съчетаете и с вино, и с леденостудена бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо271
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суровият дроб се нарязва на не много дебели ленти, подправя се със сол и черен пипер.

Всяко късче се завива в парче бекон.

Така приготвени се запържват в загрята мазнина от всички страни до придобиване на златиста коричка.

Украсяват се по желание с кисели краставички.

Поднасят се в плато с подложка от зелена салата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар