Начин на приготвяне
Смесете подправките за пържолите и хубаво ги натъркайте от двете страни. Увийте ги в свежо фолио и ги оставете за 2 часа в хладилника.
Направете соса, като разтопите маслото в дълбок съд на котлона на умерена температура.
Добавете нарязания на ситно лук и го запържете до омекване за около 4 мин.
Добавете ябълковия оцет и кафявата захар и разбърквайте до нейното разтопяване.
Добавете кетчупа, ябълковия сок, меда, солта и черния пипер. Намалете температурата и оставете соса да къкри и да се редуцира до сгъстяване около 20-30 мин.
При готовност оставете леко да се охлади и пюрирайте в блендер.
Загрейте грила и намажете с мазнина. Поставете пържолите и печете около 15 - 20 мин. от едната страна. Обърнете и печете и от другата страна.
Намажете със соса и обърнете и печете около 5 мин.
Повторете и от другата страна. След изпичане покрийте с фолио и оставете за около 10 мин. да починат.
Глазираните пържоли на грил са готови.