Бърза и вкусна бисквитена торта с течен шоколад

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1124
15
01/05/2018
"Да видим колко дълго ще успеете да опазите бисквитената торта от лакомниците вкъщи "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 716
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • бисквити за торта - 250 г
  • заквасена сметана - 200 г
  • крема сирене - 70 г
  • пудра захар - 4 с.л.
  • течен шоколад - 250 г
  • бяло вино - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната със сиренето и пудрата захар до пухкав крем.

Добавете течния шоколад и отново разбъркайте до еднородна смес.

Намажете правоъгълна тавичка с малко от крема и наредете ред бисквити, като преди това ги потапяте във виното.

Отново крем и така до изчерпване на количеството им, като завършите с крем, гарнирайте по ваш вкус.

Поставете в хладилник за 5-6 часа да стегне крема.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар