Начин на приготвяне
Обезкостяваме патешките бутчета, като премахваме и кожата им. Месото режем на кубчета и запържваме до златисто в маслото.
Вадим от съда и в него запържваме нарязания лук и след като е готов прибавяме чесъна, който сме наситнили.
Връщаме месото в съда заедно с течноста си, наливаме виното и след около 2–3 минути добавяме доматите.
Поставяме дафиновите листа, солта и черния пипер. Оставяме така да се задуши под капак за около час и половина.
Обелваме пащърнака и целината, нарязваме ги на кубчета. Поставяме в тенджера заливаме със студена вода и готвим докато омекнат.
Вадим намачкваме с вилица, смесваме с горчицата, затопленото прясно мляко и маслото. Прибавяме сол и черен пипер, и разбъркваме.
Поднасяме пюрето като канапе, а отгоре се поставя рагуто, което сме поръсили с наситнен магданоз.