Агнешко с гарнитура от пържен ориз

04/05/2018
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач232212
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо383
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото се нарязва на порции и поставя в тавичка. Овкусява се с вегета, джоджен и девесил.

Наливате на дъното на тавичката вода и се покрива с алуминиево фолио. Така се пече до готовност. След това се отстранява алуминиевото фолио и се запича до приятен загар.

Оръзът се вари във вряща подсолена вода /750 мл/, охлажда се със студена вода и се отцежда.

Нарязаният на ситно лук се пържи в сгорещеното олио. Добавят се нарязаните гъби и настърганият морков за още 3-4 минути.

Подправя се със соевия сос, джинджифил и вегета. Сервира се порция агнешко с пържения ориз.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар