Начин на приготвяне
В купа разбиваме яйце с вилица. Добавяме водата и прясното мляко. Вътре слагаме захарта и солата, маслото и пак разбъркваме много добре.
Постепенно слагаме брашно, като кашата трябва да се получи с гъстота на боза. Взимаме си тиганче за палачинки и го мажем с масло.
От кашата си изливаме в тигана и постепенно си печем палачинките. Отделяме си 6 бр. палачинки. В тенджерка на котлона слагаме маслото и като се загрее слагаме брашното и бъркаме с дървена лъжица да стане на гъста кашичка.
На тънка струйка слагаме прясното мляко и бъркаме непрекъснато. Овкусяваме със сол, черен пипер и индийско орехче. Бъркаме напрекъснато до необходимата гъстота на соса.
В малка тавичка разпределяме 1/3 от соса на дъното. Плънката си я приготвяме като нарязваме на дребно рачешките рулца, настъргваме сиренето и колбаса.
Върху всяка палачинка мажем с малко масло, разпределяме сирене, колбас и рачешки рулца и накрая сладка царевица. Навиваме на руло. Правим същото и с другите палачинки. Подреждаме ги плътно една до друга. Отгоре мажем със соса.
Настъргваме кашкавала и го разпределяме върху солените палачинки. Печем в загрята на 200 гр. фурна до готовност. Сервираме и хапваме още топли. Да ви е сладко!