Начин на приготвяне
Измийте и изчистете гъбите. Сварете ги в малко вода. Отцедете ги и ги нарежете на ситно.
Направете светла запръжка от 4 равни с.л брашно и 10 с.л. масло, след това прибавяме гъбите, посоляваме ги и поръсваме с черен пипер и ги запържваме леко. Налейте 2 ч.ч. мляко и малко от отварата на гъбите, за да получите гъсто тесто.
Пригответе палачинковото тесто от яйцата, млякото и брашното, колкото поеме, посолете и направете палачинките.
След като са готови, намажете ги с гъбеното пюре и малко настърган кашкавал и навийте на руло.
Подредете ги в тавичка и отново настържете кашкавал върху всичките и тук там някое парче масло. Изсипете отгоре разбитите яйца и мляко, надупчете ги отгоре с вилица и сложете да се пече на 180 градуса до запичане.