Начин на приготвяне
Беконът разделяме на две части. Едната нарязваме на ситни зарчета, които прибавяме към каймата.
Прибавяме и кашкавала заедно с подправките и соса. Омесваме каймата добре и разделяме на две части.
Оформените кюфтета поставяме в хладилник, покрити със фолио за свежо съхранение. Престояват 2 часа.
В нагорещен тефлонов тиган запичаме за кратко 2 шайби от червения лук и бекона до златисто.
Запичаме свинските кюфтета първо от едната страна. След като ги обърнем от другата, поставяме чедъра върху тях, за да се разтопи от топлинната им обработка. Стараем се бургерите да останат сочни.
Питките разрязваме на половина и поставяме в тигана от меката страна, за да оберат ароматите от запечените вкусотии.
Зеленчуците - репичка, краставица и малко от суровия червен лук режем на шайби.
Готови сме да сглобим бургера.
Върху затоплената питка подреждаме слайсове от запечените лук и бекон.
Върху тях редуваме репички, сочно кюфте, отново бекон и хрупкави зеленчуци - лук, репички, краставица, лист къдрава салата.
Поръсваме с кълновете и поливаме със сосовете.
Към майонезата по желание можете да прибавите скилидка чесън.