Начин на приготвяне
Във тавичка за мъфини се слага във всяко гнездо по едно парче бекон, навито леко на руло, колкото да обхване страните на формата.
На дъното на всяко гнездо в тавичката се слага четвърт слайс от шунка, слайс топено сирене, нарязани на ленти стерилизирани печурки, нарязани на кръгчета обезкостени маслини, разпределят се равномерно нарязаният на ситно копър и пресен чесън.
Накрая във всяко рулце се чуква по едно яйце и се поръсва със сол и черен пипер.
Рулцата се запичат за 10 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна на средна решетка.
Сервират се топли в компанията на чаша студено бяло вино или халба бира.
Добър апетит и наздраве!
Бързата вечеря от беконови рулца е готова.