Баница с кайма, гъби и сушеници

GalinaGalinaНовак7
17/01/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 689
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • кори - 1 опаковка, за баница фини ,
  • кайма - 500 г,
  • гъби - 250 г,
  • свинско месо - 1 бр. пушено, сушено в домашни условия ,
  • олио - 1 к.ч.
  • лук - 1/2 праз
  • лук - 2 глави червен
  • червени чушки - 1 бр.
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
  • заливка
  • яйца - 4 бр.
  • бира - 1 ч.ч.
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се задушават - лукът, сушеното месо и гъбите се нарязват и се задушават, прибавя се каймата и когато е готово, се прибавят подправките.

Тавата се намазва с олио и се слагат по две кори леко намачкани. На всеки две кори се слага от сместа и най накрая се реже като торта и са залива със сместа от яйцата, бирата и млякото.

Баницата с кайма, гъби и сушеница се пече се на 180 градуса за около 30 мин.

Рейтинг

5 6
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар