Начин на приготвяне
Нарязваме на парчета рулото.
Ползваме кръгла дълбока купа, която облепяме със стреч.
Нарязаните парчета подреждаме по стените и отдолу на съда.
По средата поставяме банана, а от двете му страни - резени праскови и малини от компота.
В съд разбиваме киселото мляко с пудрата захар и предварително преминати през чопър ягоди и половината смлени орехи.
Разтваряме си желатина по указание на опаковката и след като е готов, и него прибавяме към сместа.
Готовата млечна смес изсипваме върху плодовете и най-отгоре поставяме парчетата, който са останали от рулото.
Готовата торта прибираме в хладилника за 2-3 часа.
След като я извадим, премахваме стреча, обръщаме и най-отгоре поръсваме с останалите смлени орехи.