Запечен грейпфрут с джинджифил

Владка ПанайотоваВладка Панайотова
Готвач
134
139
62
66
1
23/05/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо199
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците се разбъркват с вино, захар, джинджифила и ванилия.

Загрява се и леко завира, след което се оттегля. Леко трябва да се сгъсти, преди да се полеят грейпфрутите.

Грейпфрутите се обелват, като им се отстранява и бялата ципа. Режат се на 1/4 или 1/8, редят се в йенска тавичка, поливат се със соса.

Запичат се за 3-4 минути при 220 градуса. Консумират се веднага.

Цветна мерителна кана 500 мл-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветна мерителна кана 500 мл
4.00 лв.
3.08 лв.
Виж ››

Всяка домакиня трябва се въоръжи с мерителна кана в едната ръка, докато готви. Перфектните ястия се получават с перфектните мерки. Имате цели 500 мл вместимост на разположение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар