Пилешки каренца на скара

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пилешки каренца на скара2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Мариновайте каренцата предварително и оставете на скарата да свърши всичко останало"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - каренца от гърди
  • соев сос - 4 - 5 с.л.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • кетчуп - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете каренцата от пилешките гърди и ги овкусете със сол и прясно смлян черен пипер.

Разбийте добре виното, кетчупа, соевия сос с мазнината.

Накиснете каретата в маринатата за 40-50 минути.

След това отцеждайки всяко каре, ги изпечете на скара. Поднесете пилешките карета на скара с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Нели
Нели
Пишете да смеся соевия сос с виното,кетчупа и мазнината.Коя мазнина?Или нещо е пропуснато?Все пак аз съм блондинка и трябва всичко да ми е написано:))
16.04.2013 21:50
4
1
Покажи всички подкоментари