Начин на приготвяне
Карначетата нарязваме на три равни части и овиваме в кръг.
Почистваме картофите от ципата, като ги поставяме в дълбок съд и върху тях прибавяме 2 щипки сол, брашно и вода.
Разбъркваме добре, изцеждаме водата и са готови. Този метод ползвам тогава, когато картофките са ситни.
Нарязваме ги на колелца и поставяме в тава, която предварително сме прибавили 2 с.л олио.
Поръсваме със зеленчуковата пикантина, чубрицата, малко водичка и останалото олио.
Разбъркваме добре и поставяме за около 15 минути във фурната.
Вадим, добавяме карначетата и отново поставяме във фурната за още 15 минути.
Когато са почти готови, прибавяме и настърган кашкавала, като държим във фурната, докато се поразтопи.
Вадим и поръсваме със нарязания на ситно магданоз.