Начин на приготвяне
Първо, започваме от месото като го почистваме добре и слагаме в тенджера да се свари до готовност.
През това време си почистваме пресните картофи под течаща вода и ги нарязваме на полумесеци.
Нареждаме ги в дълбока тава, прибавяме към тях двата вида мазнина, поръсваме със сол, черен пипер и подправката на Maggi. Дърпаме от котлона сварените пуешки маншони, вадим ги от тенджерата и ги поставяме отгоре върху картофите.
Прецеждаме бульона и наливаме в тавата толкова колкото да покрие картофите.
Печем картофите в предварително загрята на 180-200°C фурна до готовност. Това изисква около 35-45 минути.
Поднасяме ги топли, като поръсваме пресните картофи на фурна с пуешко с червен пипер.