Смигдал

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Смигдал
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 3
19/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Аламинут за гладници, които не искат да чакат и минута повече"

Необходими Продукти

  • хляб - 1/2 бр. нарязан на хапки
  • лук - 1/2 глава
  • сирене - 150 г
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука /праз/ обелваме и нарязваме на ситно, като след това се запържва в олиото до омекване.

Нарязваме хляба на хапки и него прибавяме, както и натрошеното сирене.

Накрая прибавяме и червения пипер.

Пържим още около минута - минута и половина при непрекъснато бъркане и кашата е готова.

Смигдалът е вкусно и икономично ястие, опитайте!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: