Безглутенов Блат за Торта

Адриан АлександровАдриан АлександровПомощник Готвач935185
14/06/2018
"Специално предложение за онези почитатели на тортите, които страдат от глутенова непоносимост "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 246
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг.

Жълтъците смесваме със захарта и лимонената киселина и ги разбиваме на пухкав крем.

Добавяме какаото, смлените орехи, ванилията и бакплувера и разбъркваме. Постепенно на малки порции добавяме и разбитите белтъци и разбъркваме.

Изсипваме сместа в тавичка, постлана с намаслена хартия за печене и печем на 200 градуса за 20 минути.

Оставяме блата да се охлади преди да го използваме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#228583
Изключително вкусен блат! Крема ми беше от разтопен украински натурален шоколад 300 грама с вода и масло. Получи се уникално вкусно! Благодаря ти!
0
0