Рибена супа с карфиол

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Рибена супа с карфиол2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • риба - пъстърва 400 гр.
  • карфиол - 100 гр.
  • целина
  • чушки - червени 2 бр.
  • домати - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • магданоз
  • лимонов сок
  • сметана - 2 с.л.
  • масло - 40 гр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства. Измива се, нарязва се на дребни парчета и се сварява в подсолена вода.

Целината, пиперките и лукът се настъргват на ренде, а карфиолът и доматът се смилат. Така подготвените зеленчуци се прибавят към врящата супа.

Накрая се слагат разбитата сметана, кравето масло, лимонов сок и нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
45
35
20
10
Дай твоята оценка: