Апетитни свински рулца

ИветаИвета
Новак
3
8
8
24/06/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо244
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите са подбират с дебелина около 2 см. Оформят се, като се начукват на правоъгълни парчета.

Приготвя се плънката: гъбите се задушават, след което заедно с маринованите краставички, 100 г от кашкавала и колбаса се нарязват на ситно.

Във всяко правоъгълно парче котлет се поставя 1/5 от плънката, навива се на руло и се зашива с конец /или се закрепя с клечки за зъби/.

Рулцата се топват в разбитите яйце, после в галета и пак в яйцата. Пържат се в мазнина до златистокафяво, след което се нареждат в тавичка.

Върху всяко едно руло се нареждат тънко нарязани парчета от доматите, като парчетата се застъпват керемидообразно.

Отгоре се поръсват с останалия настърган на ситно кашкавал.

Рулцата се запичат до разтопяване на кашкавала.

Поднасят се с подходяща салата или гарнитура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар