Миш-маш по селски

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
326
85
115
04/02/2013
"Миш-маш, който ще изядем до последната хапка, а след това ще отопим и чинията!"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
56 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо647 996
  • Преглеждания за месеца17173
  • Преглеждания за седмицата2325
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена56

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.

Рейтинг

5 18
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Албена Атанасова
Много съм впечатлена от резултата на това ястие. Ще се приготвя отново и отново в моя дом :))))
1
0
Роси
Роси
17.08.2015 17:26
Много съм доволна от този сайт манджите ми стават върховни
10
1
мая
мая
18.05.2013 14:48
И студен пак е вкусен
8
1