Миш-маш по селски

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
3283142k
04/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Миш-маш, който ще изядем до последната хапка, а след това ще отопим и чинията!"

Необходими Продукти

  • яйца - 8
  • масло - 60 г или олио
  • домати - 4 броя, зрели
  • чушки - 7 - 8 пиперки
  • лук - 1 глава
  • сирене - 150 - 200 г
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
520
45
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
Наистина е Баш МишМаш!
17.09.2023 21:32
2
1
Анонимен
Анонимен
А колко порции стават
16.08.2023 18:19
2
1
Анонимен
Анонимен
Е няма такава вкусотия, а върви и със студена ракия!
28.07.2023 12:04
1
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Много съм впечатлена от резултата на това ястие. Ще се приготвя отново и отново в моя дом :))))
11.06.2020 15:58
6
Роси
Роси
Много съм доволна от този сайт манджите ми стават върховни
17.08.2015 17:26
13
1
мая
мая
И студен пак е вкусен
18.05.2013 14:48
14
3
рррр
рррр
сиренето не е задължително, амагданоза се добавя накрая за украса
01.04.2013 11:43
5
8
niko
niko
Коментарите се пишат изцяло на кирилица!
Дори и един символ да има на латиница, коментарът няма да бъде записан!
Опитайте отново!
01.04.2013 00:32
12
4