Начин на приготвяне
Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.
Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.
Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.
Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.
Ако тази рецепта ви харесва, опитайте и тази подобна изпробвана рецепта за шакшука или този менемен.
Коментари
Единствено цената на чушките и доматите, а и масълцето е смущаваща..за да го консумиране по често..
Дори и един символ да има на латиница, коментарът няма да бъде записан!
Опитайте отново!