Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
За мен тази рецепта беше пълен провал. Нищо не се получи освен купчина съдове за миене. Пълна загуба на продукти, време и нерви.
13.11.2022 14:03
Kiro
Kiro
Преди или след ги хапвате ? :)
11.03.2014 17:55
1
Катя Костадинова
Катя Костадинова
сол ,набухвател имат ли ,или захар ??????????????
03.03.2014 15:55
1
1
Покажи всички подкоментари
Мартин
Мартин
аз добавям и малко какао стават страхотни.
20.11.2013 21:02
5
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Ами то затова не е станало- основната съставка я няма, а именно овесените ядки. Те държат цялата смес да е едно цяло- като брашно.
18.10.2013 11:40
5
Митко
Митко
Аз нещо неможах да ги докарам , и с зехтинче слагах на тигана и без и си залепваха и си ги стъргах , получи се ефекта бъркани яйца накрая с банан и извара:) сложих всичко без овесените ядки понеже не желая да става толкова много въглехидратно...някой да даде идея защо така ми се получи?
17.10.2013 23:07
1
1
Покажи всички подкоментари
Гергана
Гергана
На мен 3-4 белтъка ми излизат 1 чаена чаша. 6 са прекалено много според мен.
06.10.2013 09:47
1
stanislav
stanislav
На мене ми стават като каша и немога да ги обурна
12.09.2013 20:37
2
JeyJey
JeyJey
Станаха страхотни. В тефлонов тиган без грам мазнина. Браво
18.08.2013 14:40
милена
милена
6 белтъка са една чаена чаша :)
29.07.2013 07:36
Венци
Венци
белтъци - 1 чаша - ???Колко белтъц все пак?
25.07.2013 16:30
Pancake
Pancake
Станаха супер! После ги намазах с мед и ги хапнах с кисело мляко.
07.04.2013 17:12