Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирена
Ирена
Много са хубави ... преди малко ги направих и въобще не съжалявам! :)
26.06.2013 19:28
1
мариана
мариана
Вместо на всяка палачинка да слагате олио в тигана се слага 1 чаша олио при правенето на сместа и не лепнат. Това го правя от години независимо каква е рецептата за палачинки и е много сполучливо.
13.06.2013 11:24
1
2
1
Покажи всички подкоментари
Лилияна Петкожа
Лилияна Петкожа
Извинете,но не разбрах-яйцата се разбиват със захарта,а после в рецептата се добавя пак захар
23.05.2013 21:13
1
Might as well
Might as well
Чудесна рецепта, благодаря!
Опитът ми показва, че колкото по-малко се бърка (с миксер) готовата смес, толкова по-пухкави стават.
15.05.2013 21:29
2
1
Лола
Лола
Хубави са!
30.12.2012 12:50
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аааа да, забравих :) И като са готови, ги слагайте една върху друга да се задушат и омекнат :)
16.12.2012 11:53
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Чуууудни са. Днес пак ги правих. Тъй като се ядат със сладко у нас, добавих още 1 с.л. захар и 1 ванилия. Невероятни станаха. Няколко съвета от мен:
1. Може да започнете разбиването на продуктите с миксер до момента, когато се слага и останалото брашно. Тогава трябва с бъркалка или лъжица, защото става много тежко за миксер. Като се добави и прясното мляко, може пак да се продължи с миксера, за да стане сместа гладка.
2. При пържене трябва в тигана да има постоянно олио. Аз ползвах тефлонов и реших да не слагам много олио, за да не станат мазни палачинките, но започват да загарят и затова прибавях мазнина на всяка 2-ра палачинка някъде.
Добър апетит! :)
16.12.2012 11:51
1
Покажи всички подкоментари
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
След толкова много хвалби реших и аз да ги направя. Наистина са страхотни- стават много бързо, а са невероятно пухкави и вкусни. Аз направих двойна доза и се получиха 17 броя. Направете ги- супер са. Благодаря за рецептата! :))))
01.12.2012 12:58
Jenny
Jenny
Рецептата е страхотна, използвам само нея откакто я открих. Благодаря!
30.11.2012 21:13
Велин
Велин
Добавих и ванилия и станаха перфектни. Направете си и Вие!!!
08.09.2012 22:38
Александра
Александра
Направих палачинките с брашно от Лимец, станаха много вкусни, пробвала съм и с бяло брашно. Винаги са много вкусни. Благодаря за рецептата

А. 11 г.
25.08.2012 10:35
Барфи
Барфи
може и с бъркалка
19.07.2012 12:12
1
Вики
Вики
Искам само да попитам, продуктите с миксер ли трябва да се разбиват или може и с бъркалка?
18.07.2012 14:37
Пухчо
Пухчо
Станаха страхотни и много вкусни, благодаря за рецептата!
19.02.2012 14:33