Тази рецепта коментираха

Анонимен
Людмил
Людмил
Ти добре ли си или си ял развалена лютеница ?
Първо никой него интересува колко сте и какво правите ! После това са промишлени количества Трето представи рецептата ! колкото по кратко толкова по-добре
Божеееее.......аз се отказах да чета
25.09.2019 18:57
3
9
Неда Дочева
Неда Дочева
Я не се излагайте бе хора. 25 кг червена капия,12 кг патладжани, 5 кг.доматено пюре готово.печените чушки и патладжани, обелени и смелени. Слагате 1,5 лт.олио в тавата, като загрее сипват смислените чушки да се изпари водата им,после отредените и смелени патладжани. Накрая доматено пюре и да поври малко. Свали от огъня, добави захар,сол,черен пипер на вкус и малко кимион. После в буркани и 10-15 минути на огъня за капачката. Приятен апетит.
05.09.2019 20:58
5
3
Росен Василев
Росен Василев
И колко хора могат да си позволят тази рецепта, лично аз - не!? Та това са почти промишлени количества...
29.08.2019 00:04
4
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Страхотно описание браво! Само за кромида - лук не слагаме ние, но ще пробвам с по малко количество да видим разликата.
06.09.2016 11:02
9
2
1
Покажи всички подкоментари
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Здрасти. Рецептата е страхотна! Исках да натисна 5, но гласувах с 4, извинявам се. Върнахте ме в детството ми!
02.09.2016 00:19
9
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Уау,е това се казва готвене и подробна рецепта!Няма начин да не вкусна!
01.09.2016 17:26
11
2
Fat Berta
Fat Berta
Ехаа...Браво! По прецизното описание си личи, че ще да е най-вкусната лютеница :)
01.09.2016 10:26
5
2
Mariane
Mariane
За първи път през живота ми ми се прииска наистина да направя лютеница. Невероятна рецепта - прецизна, точна и наистина подробна. Право в десетката! Божидар, пиши ме доброволец за следващата порция лютеница! Ще помагам и с правенето, и с яденето!
01.09.2016 09:57
7
1
1
Покажи всички подкоментари