Гулаш от телешко месо

от ДимаНовак
24/04/2009
"Изпитана рецепта за гулаш, но с крехко телешко месо!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3-4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 494
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изпържваме ситно нарязания лук в маста до пожълтяване. Прибавяме нарязаното на парченца месо, изпържваме, поръсваме с червен пипер, брашното и отново пържим, разреждаме с виното (или бульон), посоляваме и задушаваме до омекване.

Към края на задушаването прибавяме нарязаните на четвъртинки картофи и бульона.

Към гулаша можем да прибавим и почистена и нарязана на ивички зелена чушка.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти