Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Нудълс с телешко месо

Нудълс с телешко месо

Dayana DaudDayana Daud
Новак
7201033
Нудълс с телешко месо1 / 2
30/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2-3
"Крехко телешко с паста, което се приготвя за нула време - е как така няма да го опитате още днес"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 400 г
  • зелен лук - 3 връзки
  • чесън - 4 скилидки
  • масло - 2 с.л.
  • кафява захар - 2 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • нудълс - 250 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Разтопете маслото в средно загрята тенджера с незалепващо покритие. Добавете зеления лук и чесъна и гответе до омекване.

2. Добавете нарязаното телешко месо и гответе няколко минути или до готовност на телешкото.

3. През това време в друга по-малка тенджера сложете нудълите за 4-5 минути във вряща вода или следвайте указанието на опаковката.

4. В тенджерата с телешкото добавете двете лъжици кафява захар, а след това и двете лъжици соев сос. Гответе до разтапяне на захарта.

5. Добавете сварените и изцедени нудъли в телешкото със соса и разбъркайте добре.

Сервирайте и добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: