Вкусно реване

28/06/2013
moni4kt
отmoni4ktНовак2
"Опасно вкусно и сочно реване - да се унищожава на място "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 089
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата.

Прибавяме постепенно брашното, лимоновата кора, ванилията и гриса, като бъркаме леко. Сместа изсипваме в намазана с масло и поръсена с брашно правоъгълна тавичка.

Пече се в умерена фурна. След като се опече го нарязваме и го заливаме със сиропа, който се вари 5 минути.подобни рецепти тук

5 8
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана
Гергана
05.02.2016 16:13
Пише яйцата да се разбият с 1 чаша захар. А къде отиват другите 2? Нещо не ми ясно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв