Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Карамелизирани плодове по корейски

Карамелизирани плодове по корейски

Нина НордНина Норд
Джедай
3062602k
Карамелизирани плодове по корейски1 / 2
26/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • ананас - 200 г (от консерва)
  • банани - 2 бр.
  • захар - 2 ч.ч.
  • масло - 100 г
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 2 бр. (белтъци)
  • сусам - 2 с.л.
  • олио - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ананасовите парченца се отцеждат от сока на компота. Бананите се режат на кръгчета.

От брашното с белтъците се прави тесто. Плодовете се топват в него и се пържат до златиста коричка.

Маслото се разтопява, добавя се захарта и като се затопля, се приготвя карамел.

С него се заливат плодовете и се поръсват със сусам.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: