Печенина

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Печенина1 / 2
01/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6-8

Необходими Продукти

  • кайма - 1 кг овнешка или свинска
  • лук - 2 глави
  • масло - 5 - 6 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • кимион - по желание
  • було - агнешко
  • фъстъци
  • стафиди
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото, добавете ситно нарязания лук, объркайте и прибавете каймата.

Разбъркайте отново добре и овкусете със сол, черен пипер и червен пипер, а по желание и малко кимион.

Увийте сместа в агнешкото було и сложете в намазнена тавичка. Отгоре намажете с малко масло, поръсете с малко червен пипер и сложете да се изпече до готовност.

По желание в каймата се добавят обелени фъстъци и малко стафиди.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

никнай
никнай
Нещо като дробсърма самоче с кайма - нищо впечетляващо....
05.02.2016 15:11