Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Горещо гърне по беларуски

Горещо гърне по беларуски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Горещо гърне по беларуски1 / 2
08/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 500 г
  • картофи - 1 кг
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тенджера наредете на пластове ред нарязани на филии картофи, нарязано на хапки месо, нарязан на филии лук.

Посолете и залейте с 300 мл вода и задушете на тих огън около 1 час, докато месото омекне.

Разбъркайте брашното с малко топла вода и разбитото яйце и залейте ястието. Запечете ястието на фурна до зачервяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: